skcz

Stužovače šľahačky

"Na vyšľahanie pevného a lahodného šľahačkového krému je potrebné do šľahačky pridať stužovač. S ním si môžete byť istí, že sa vám vždy podarí vyšľahať pevnú šľahačku, na ktorej sa budú tvoriť špičky. Okrem klasického stužovača bez príchute môžete použiť aj stužovač s príchuťou, ktorý navyše dodá šľahačke vynikajúcu chuť. V našej ponuke nájdete celý rad príchutí – od ovocných až po orieškové. Stužovač šľahačky môžete pridávať aj do iných druhov krémov, ako je mascarpone alebo pudingový krém. So stužovačom vydržia vaše krémy dlhšie čerstvé.     Ako vytvoriť dokonalý šľahačkový krém? Základom je kvalitná vysokopercentná smotana s minimálnym obsahom tuku 30 %. Aby sa vám smotana vyšľahala, musí byť poriadne vychladená, takže ju hneď po vybratí z chladničky prelejte do misky a začnite šľahať. Do smotany pridajte taktiež stužovač, ktorý predĺži trvanlivosť a zaručí vám, že krém zostane pevný. Môžete pridať aj trochu práškového cukru pre chuť alebo vybrať niektorý z už ochutených stužovačov. So šľahačkovým krémom a trezírovacím vreckom sa dajú robiť hotové zázraky. Ak chcete vytvoriť skutočne jedinečné dekorácie z krému, pridajte do šľahačky pred vyšľahaním malú kvapku gélovej potravinárskej farby. Krém si môžete rozdeliť do niekoľkých misiek a do každej pridať inú farbu. Z krému môžete vyrábať jednoduché špičky a so špeciálnymi nástavcami, ktoré taktiež nájdete v našom e-shope, aj krémové ruže. S trochou tréningu to môžete zvládnuť aj vy, pretože kvalitné stužovače z našej ponuky vám zaručia, že krém bude dokonale pevný a vy sa nemusíte báť, že by sa rýchlo kazil, takže sa so zdobením môžete poriadne vyhrať. Klasikou medzi šľahačkovými krémami je parížska šľahačka. Vyrába sa spojením čokolády a smotany na šľahanie. Môžete si kúpiť už ochutenú čokoládovú šľahačku alebo si ju pripraviť sami doma. Vyberte si kvalitnú vysokopercentnú čokoládu. Zahrejte smotanu, nalámte do nej čokoládu a miešajte, pokým sa čokoláda a smotana nespoja v jednotnú hmotu. Parížsku šľahačku nechajte vychladnúť, najlepšie v chladničke, do druhého dňa. Pridajte stužovač a šľahačku vyšľahajte. Radšej voľte pomalé otáčky, prešľahaná šľahačka totiž spľasne."

Filtrovat zboží:

12 24 33

Dalšie produkty

Stužovač Zeesan – jogurt 500 g

Stužovač Zeesan – jogurt 500 g

Zmes s jogurtovou príchuťou na stabilizáciu a ochutenie ľahkých krémov zo šľahačky.

12,70 € nie je skladom
Stužovač Zeesan – neutrál 500 g

Stužovač Zeesan – neutrál 500 g

Zmes bez príchute a arómy, používaná na stabilizáciu ľahkých šľahačkových krémov.

9,50 € nie je skladom