"Cukrárenské zmesi sú
zárukou podarených dezertov. Pri pečení vám uľahčia prácu a zakaždým
s nimi dosiahnite tú istú vynikajúcu chuť a konzistenciu. V kategórii
Príprava múčnikov nájdete zmesi na prípravu základných druhov ciest, ako
je piškótové cesto, s ktorým môžete pripraviť
jednoduchý dezert ku káve alebo ho použiť na prípravu korpusov poschodových
tort. Na ozdobenie a dochutenie použite niektorú zo zmesí na krém, kam
stačí pridať tuk či vodu. Pre dokonalé šľahačkové krémy sú tu
stužovače šľahačky, ktoré šľahačku nielen spevnia, ale zároveň ju dochutia.
Pečenie je zábava, ale iba ak naň máte dostatok času. Najprv
treba nachystať všetky suroviny – múku, kypriaci prášok, vajcia
mlieko… Často sa stáva, že vám doma niečo z toho chýba alebo máte zlý
druh múky, príliš malé vajcia... Buchta potom pri pečení zle nadýcha, je
spľasnutá a ani chuťovo nie je nič extra. Ak chcete mať istotu, že sa vám
dezert vždy podarí, vyberte si jednu z už dopredu pripravených
zmesí. Odpadne vám práca s odmeriavaním surovín a nezašpiníte toľko
riadu. Zmes na prípravu múčnikov totiž stačí zmiešať s tekutinou alebo
tukom, naliať do formy a dať piecť. Pri príprave cesta tak zašpiníte
maximálne jednu misku.
To isté platí aj o krémoch. Je veľmi ťažké vychytať ten ideálny pomer
surovín, aby nebol krém príliš hustý alebo, naopak, príliš riedky.
S prípravou krému vám pomôžu už dopredu namiešané zmesi, ktoré stačí
pridať do tuku či šľahačky. Zaistí vám vždy ideálnu chuť aj konzistenciu.
V našej ponuke nájdete len kvalitné zmesi od preverených výrobcov.
Dokonca aj v cukrárňach a pekárňach používajú zmesi na múčniky alebo stužovače šľahačky.
Okrem vždy dokonalej chuti zostávajú dezerty pripravené zo zmesí aj dlhšie
čerstvé a navyše vám zostane oveľa viac času na ich zdobenie. So zmesou
sa môžete pustiť aj do zložitejších zákuskov, ako sú venčeky z
odpaľovaného cesta alebo cake pops."
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.
Špecialisti na kuchynské potreby, varenie a pečenie