Výroba dezertov to nie je iba miešanie cesta alebo vymazávanie pekáča pred pečením, ale často taktiež príprava rôznych krémov, ktoré prídu na vrch alebo priamo dovnútra zákusku. Preto, aby mali krémy intenzívnejšiu chuť, pridávajú sa do nich pred použitím aj špeciálne ochucovacie pasty. Ochucovacie pasty do krémov Nie vždy sa totiž podarí navodiť tú správnu prirodzenú chuť, či už z dôvodu nedostatku tých správnych surovín, či z iných príčin. Ochucovacia pasta sa používa práve v takýchto chvíľach. Nie je to však výrobok určený iba pre amatérskych cukrárov, ktorí si doma pečú len tak pre radosť, ale bežne ju používajú aj profesionáli na slovo vzatí. Kvalitná ochucovacia pasta neobsahuje žiadne škodlivé látky. Môže mať celý rad zaujímavých príchutí, či už klasické, ako sú vanilka, marhuľa, jahoda či čerešňa, tak aj špeciálne, napríklad chuť pripomínajúca tiramisu. Pasty sú veľmi intenzívne a odporúča sa používať vždy len niekoľko málo kvapiek.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.