Utierky sa používajú v každej domácnosti. Ak potrebujete zotrieť krém alebo nátierku z misky, nie je nič lepšie ako použiť stierku. Špachtle sa vyrábajú z plastu, silikónu, gumy alebo dokonca z nehrdzavejúcej ocele. Špachtle sa vyrábajú aj bez rukovätí, vďaka svojmu tvaru tieto špachtle dokonale padnú do ruky. Silikónové alebo nerezové špachtle ( tentoraz tie s klasickou rukoväťou ) sa dajú dobre použiť pri miešaní v teplej kuchyni. Dávajte pozor, aby ste neprekročili odporúčanú teplotu ( zvyčajne okolo 200 °C - 300 °C ). Špachtľa by naozaj nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Cukrárske/pečárske karty alebo špachtle pomôžu pri príprave koláčov, čokolády alebo chleba. Sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, materiál je väčšinou plastový alebo kovový. Hladkou cukrárskou kartou dosiahnete presne zarovnaný krém na torte. Ak použijete vrúbkovanú kartu, môžete mať na povrchu krému alebo čokolády vzor, ktorý vrúbkovaná karta vytvorí. Pekári používajú kartu na oddelenie cesta napríklad pri výrobe chleba. Niektoré kovové špachtle, obľúbené u kuchárov, používajú zahnuté špachtle s rukoväťami na mäso, nevedia si ich vynachváliť pri obracaní hamburgerov. Viete teda, ktorú kartu, špachtľu alebo stierku si vybrať?
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.