Loading...

Kandizované ovocie a kôra z ovocie

Najpredávanejšie

Filtrovať produkty
Počet produktov: 9
Vyrobené v Nemecku
Maraschino čerešňa 100g - RUF

Maraschino čerešňa 100g - RUF

Maraschino cherry. Balenie 100 g.

2,60 €
2.6 € / 100g

Na sklade 4 ks
1

Kandizované ovocie mix 100 g

Kandizované ovocie mix 100 g

1,90 €
1.9 € / 100g

Na sklade > 10 ks
1

Kandizované ovocie 100g - Kaufland


1,40 €
1.4 € / 100g

Na sklade > 10 ks
1

Kandizované ovocie 100g - Kaufland


1,30 €
1.3 € / 100g

Na sklade > 10 ks
1

Dr. Oetker Finesse citrónová kôra strúhaná (2x6 g) DO0073 dortis


1,40 €
11.7 € / 100g

Na sklade > 10 ks
1
Vyrobené v Česku
Alginát nasekaný 100g - Afro

Alginát nasekaný 100g - Afro


1,50 €
1.5 € / 100g

Na sklade > 10 ks
1

kandovaný zázvor 80g - Love Natur - Love Nature

Kandovaný zázvor. Balenie 80 g.

3,20 €
4 € / 100g

Na sklade > 10 ks
1

Kandizované ovocie 100g - Kaufland


2,00 €
2 € / 100g

Nie je na sklade
Vyrobené v Česku
Alginát červený celý 100g - Afro

Alginát červený celý 100g - Afro


1,40 €
1.4 € / 100g

Nie je na sklade

Kandizované ovocie - ovocie, zriedkavo aj iné časti rastlín, konzervované opakovaným varením v čoraz sladšom sirupe. Kandizovať možno celé plody, ich časti, kvety a dokonca aj stonky. Kandizované ovocie je prílohou koláčov a dezertov, ale používa sa aj v sladkostiach, ako sú marocké koláče. Ovocie alebo jeho šupka sa pri kandizovaní fixuje namáčaním do cukru na približne 70 až 72 % opakovaným namáčaním do sacharózy a glukózového sirupu so zvyšujúcou sa koncentráciou a vhodnou teplotou. Existujú tri druhy kandizovaného ovocia: kandizované - s povrchom z nepriehľadného cukru s jemnými kryštálikmi; glazované - s hladkým, sklovitým karamelovým povrchom; a karamelizované ovocie posypané cukrom.

Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.