V tejto kategórii nájdete rôzne druhy cukrov a sladidiel pre vaše cukrárske a pekárske výrobky. Niektoré výrobky sú zdravšou alternatívou bežného cukru. Sú teda vhodné pre rôzne diéty. Hoci umelé sladidlá poskytujú minimálne alebo žiadne kalórie, nemusí to znamenať, že sú pre telo ľahostajné. Umelé sladidlá interagujú s rodinou receptorov sladkej chuti T1R v ústach a črevách, čo môže ovplyvniť metabolizmus. Môžu tiež interagovať s baktériami, ktoré tvoria črevný mikrobióm. Rôzne sladidlá môžu mať na organizmus rôzne účinky. Hlavnou výhodou umelých sladidiel je, že môžu nahradiť cukor. Existuje dostatok dôkazov o tom, že vysoká konzumácia cukru škodí zdraviu. Najmä sladké nápoje môžu viesť k nárastu hmotnosti, metabolickým ochoreniam a cukrovke 2. typu. To naznačuje, že nahradenie cukru bezkalorickými sladidlami môže viesť k zníženiu hmotnosti. Novým príkladom je kokosový cukor. Kokosový cukor sa získava z kvetenstva kokosovej palmy, a preto sa nazýva aj palmový cukor. Je to nerafinovaný cukor. Má hnedú farbu a ľahkú kokosovo-karamelovú príchuť. Možno ho nájsť aj pod exoticky znejúcim názvom gula java, ktorý pochádza z indonézskeho jazyka, pretože práve odtiaľ kokosový cukor tradične pochádza. V tejto kuchyni sa niekedy používa do rôznych jedál, a to suchých, ako je napríklad ságo polievka, aj sladkých, napríklad ryžových dezertov.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.