Domáca klobása musí byť dobrá, hlavným rozlišovacím znakom je kvalita. Pri výrobe vlastnej klobásy nešetrite na korením. Vychutnajte si nielen lahodnú chuť a vôňu. Na tento účel používajte len kvalitné mäso a korenie. Opäť platí, že základom je kvalita a dobrý zdroj. Používajte korenie z dobrých zdrojov bez chemikálií. Venujte pozornosť tomu, čo je uvedené na etiketách. Homogénne korenie, na rozdiel od mnohých hotových zmesí, neobsahuje žiadne chemikálie. Používanie čerstvého korenia má oveľa lepší účinok ako staré korenie, ktoré máte doma už dlho. Nebojte sa korenie sami pomlieť, výrazne to ovplyvňuje chuť a vôňu. Ak sa bojíte miešať korenie, kúpte si u nás hotové zmesi.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.