Loading...

Bravčové črevá na klobásy 28/30 mm 15 m - BIOWIN

Bravčové črevá 15m na klobásy ... celý popis
Naša cena s DPH
6,10 EUR
Na sklade viacej ako 10 ks
ks

Podrobný popis produktu

Ideálne na výrobu domácich klobás - prírodné bravčové črevá sú vhodné na konzumáciu a sú základnou zložkou používanou pri výrobe domácich klobás.


Vysoká kvalita a bezpečnosť - prírodné bravčové črevá znamenajú vysokú kvalitu, vďaka ktorej si môžete vyrobiť vlastné klobásy a vyhnúť sa nezdravým potravinovým prísadám a konzervantom!

Jednoduché použitie - pred použitím namočte črevá do vody s teplotou približne 30 °C na približne 20 minút a potom ich vnútro opláchnite vlažnou vodou. Po tomto procese je výrobok pripravený na plnenie.

Viacúčelové použitie - črevá možno použiť na všetky druhy klobás a na rôzne spôsoby spracovania; na tenké údené, údené, grilované, sušené a vyzreté klobásy.

15 metrov v balení vystačí na cca 9 kg klobás!

Snívate o tom, že si doma vyrobíte vlastné chutné klobásy? Príprava obľúbených tenkých dusených, údených, grilovaných, sušených alebo vyzretých klobás už nebude problém! Prírodné bravčové črevá sú pripravené na konzumáciu, takže si môžete pripraviť svoje obľúbené klobásy ich výberom a nemusíte sa obávať pridávania zbytočných konzervačných látok alebo chemických prísad (črevá sú hermeticky balené s jedinou konzervačnou látkou - soľou!) .
Prírodné bravčové črevá sú ideálne na prípravu všetkých druhov tenkých klobás a údenín, ako sú: jalovcová klobása, obyčajná klobása, biela klobása, sliezska klobása, fínska Grilli, nemecký Bratwurst, francúzsky Boudin blanc a Saucisse Montbeliard atď. balenie obsahuje 15 m obalov.
Na 1 kg mäsovej plnky je v priemere potrebných približne 1,6 m obalov (v závislosti od kalibrácie a druhu pripravovanej klobásy, t. j. hrúbky kúskov mäsa, konzistencie plnky).

Návod na použitie:

Pred použitím črevá namočte na cca 20 min. do vody s teplotou cca 30 °C a potom ich vnútro opláchnite vlažnou vodou.


Podmienky skladovania:

Pred otvorením - výrobok je možné skladovať pri izbovej teplote, na suchom mieste bez prístupu slnka. Najodporúčanejší spôsob skladovania je chladenie, pretože predlžuje trvanlivosť.


Po otvorení - odporúčaná teplota skladovania je 0 až 14 °C. Po otvorení sa odporúča výrobok skladovať v chladničke, nasolený. Zvyšky obalov sa môžu aj zmraziť a použiť na iné výrobky. Po rozmrazení by sa výrobok nemal opätovne zmrazovať!

Technické parametre

Obaly na klobásy a salámy
Výrobca BIOWIN
EAN 5904816918915
Kód produktu 310601

Recenzie produktu

Napísať recenziu
Všetko v poriadku
Že je so všetkým spokojná. Ďakujem.
SATISFACTION

Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.

Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.

Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.

Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.

Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.

Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.

Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.

Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.

Ďalej doporučujeme

Prírodný ovčí shearling 15m - BIOWIN

Přírodní ovčí střívko o délce 15 m.
4,30 EUR
Na sklade > 10 ks

Bielkovinové puzdro na klobásy 4m - BIOWIN

Uzenářské proteinové střívko dlouhé 4 m.
4,60 EUR
Na sklade > 10 ks